Måltidsersättning

>> Effektiv Fettförbrännare, Prova för 1kr, klicka här !

>> Gå ner 5-10 kg inom någon månad. Gratis konsultation !!

För den som söker viktnedgång kan en så kallad måltidsersättning vara ett bra alternativ. Nedan presenteras några olika sorters måltidsersättningar.

Eiselt Pro Bar

Detta är en så kallad ”bar” som innehåller vassleprotein så väl som snabba och långsamma kolhydrater. Vassleprotein påstås av många vara det bästa proteinet när det handlar om muskelutveckling och återhämtning. Dessutom innehåller produkten en väsentlig del vitaminer och mineraler och är fri från härdat fett. Denna måltidsersättning passar bra direkt efter träning eller som ett mellanmål. Eiselt Pro Bar finns i smakerna banan, cocos och äpple.

Fairing Complete Diet

Tillverkaren menar att detta är en unik måltidsersättning från Sverige som lever upp till EU:s och livsmedelsverkets kriterier för lågkaloridieter. Produkten sägs kunna använda som dagens enda näringsintag om det intas tre gånger per dag under högst två veckor, men framförallt ska det ses som en måltidsersättning. Knappt 50 gram av denna måltidsersättning ska tillhandahålla en tredjedel av det dagliga behovet vitaminer, mineraler och fibrer.

Fairing M.R.P

M.R.P är en proteinrik måltidsersättning som enligt tillverkaren är vetenskapligt framställd. Produkten sägs innehålla alla ämnen som är nödvändiga ökad muskelmängd och ökad styrka samt allmänt välbefinnande. Denna måltidsersättning består till 52 % av protein bland annat i vassleform. Kolhydraterna i produkten tillhandahålls av bland annat fruktos. Tillverkaren rekommenderar produkten till den som tränar hårt, eller den som går på en diet som ofta kan resultera i bristfälligt intag av vissa näringsämnen. Denna måltidsersättning kan även fungera bra för den som jobbar eller tränar mycket, eller är stressad av andra skäl, och därför har svårt att finna tid till att laga ordentlig näringsrik mat.

Optimum Nutrition Complete Diet

Denna måltidsersättning innehåller en stor mängd proteiner i förhållande till mängden kolhydrater, vilket för att den bland annat passar bra till dieter som exempelvis Atkins-metoden där kolhydratintaget begränsas och högt proteinintag eftersträvas. Denna måltidsersättning kan utgöra en stor del av en persons nya diet i jakten på minskad vikt, då den principiella uppbyggnaden påminner en om vissa dietkoncept såsom Atkins.