Proteinpulver

>> Effektiv Fettförbrännare, Prova för 1kr, klicka här !

>> Gå ner 5-10 kg inom någon månad. Gratis konsultation !!

På hälsokostmarknaden idag finns det ett stort urval av produkter som tjänar till att komplettera den vardagliga kosten. Det kan till exempel handla om personer som jobbar mycket, och dessutom tränar mycket, som inte alltid har tid och ork till att laga precis den mat som egentligen är den nyttigaste för dem. Därför existerar dessa produkter, och en typ av sådana produkter är så kallade proteinpulver som blandas ut med mjölk eller vatten.

Protein är viktigt för kroppens återhämtning och uppbyggande av muskler. Vid ett träningstillfälle är kroppen som mest mottaglig för tillförsel av protein under passet och upp till 60 minuter efter det. Det finns olika typer av protein, det vanligaste i dessa sammanhang är vassleprotein, och det är många proteinpulver som innehåller just detta. Vassleproteinets stora fördelar är att det är det mest muskeluppbyggande proteinet, och sägs också ha en stärkande effekt på kroppens immunförsvar.
Nedan följer information om olika proteinpulver.

Twinlab 100% whey protein fuel
Detta är ett relativt nytt proteinpulver från tillverkaren, och sägs vara en vidareutveckling av ett tidigare lanserat proteinpulver. Detta proteinpulver är fritt från aspartam och innehåller mycket vassleprotein. 100% whey protein fuel sägs stimulera muskeltillväxten och förhindra nedbrytningen av muskler. Denna produkt är intressant inte bara för den hårt tränande utan även för den som som följer en diet med begränsat kolhydratintag.
Twinlab mass fuel
Även detta proteinpulver är relativt nytt från tillverkaren Twinlab. Även denna produkt är precis som den ovanstående fri från sötningsmedlet aspartam. Detta proteinpulver är ett alternativ för den som vill uppnå en stor ökning av sin volym muskler. Detta är ett komplett proteinpulver som även tillgodoser en stor del av det fordrade intaget kolhydrater per dag. Twinlab Mass Fuel innehåller främst snabba kolhydrater vilket sägs effektivisera muskeluppbyggnaden genom ett ökat upptag av protein. Även detta proteinpulver är rikt på vassleprotein.

Eiselt ESA pro
Detta proteinpulvers sägs bestå av aminosyror i samma proportioner som det finns i människans muskler. Tillverkaren hävdar också att detta är bevisat bättre än vassleprotein. Enligt tillverkaren är den optimala doseringen en dos innan träning och en dos efter.